HFRZaterdag 20 september vindt voor de tweede keer de Head First Race plaats op de Willem-Alexander Baan in Rotterdam. Zowel toproeiers als minder ervaren roeiers gaan met elkaar de strijd aan, met als doel geld in te zamelen voor onderzoek tegen Alzheimer, de meest voorkomende vorm van dementie.

In samenwerking met de organisatie van de Willem-Alexander Baan stelt Volans Rowing 10 skiffs ter beschikking voor deze wedstrijd. Voor 25 euro kunnen belangstellenden een Volans-boot huren, de opbrengst daarvan wordt ook aan het betreffende doel geschonken. De Volans-skiffs roeien in een aparte klasse, met een eigen prijs.

Voor deelnemers zonder enige roeiervaring is er een ergometer-estafette op het droge. De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel en belangeloos optreden van Jeroen van der Boom. Huur je skiff snel via Head First Race. Informatie over het event vindt u hier.

↓