Volans Rowing gaat zich in 2017 nadrukkelijk richten op de Duitse markt. Daarom zijn we dan ook aanwezig op Boot Düsseldorf (21t/m 29 januari), de grootste watersportbeurs ter wereld met maar liefst een kwart miljoen bezoekers uit meer dan vijftig landen.

Niet alleen zijn er honderden jachten en boten te zien, maar ook is er volop aandacht voor cruises, duiken, vissen, kano- en roeisport en trendsporten zoals wakeboarden, skimboarden en kiten.

Volans toont in Düsseldorf de Volans², de Volanskids en de nieuwe Volanscoastal waarvoor we  bij de introductie op de Hiswa 2016 de prijs voor product van het jaar mocht ontvangen. We zijn op de beurs in Düsseldorf te vinden in Hal 13, A80.

Volans wenst iedereen een goed 2017 toe met veel actief watersportplezier!

Met sportieve groet,
Lenneke de Voogd & Cees van Bladel

↓