Gratis toegangskaarten voor belangstellenden

Na een succesvolle presentatie op Boot Düsseldorf eind januari is Volans ook dit jaar weer aanwezig op de Hiswa Amsterdam Boat Show. Deze watersportbeurs wordt gehouden van 8 t/m 12 maart in de RAI te Amsterdam (www.hiswarai.nl). Er is een beperkt aantal gratis toegangskaarten beschikbaar voor belangstellenden – stuur een email naar welcome@volansrowing.com (op=op).

In Hal 2, stand 2.312 toont Volans de drie boten Volans2, Volanskids en Volanscoastal. In de RAI Haven (buiten) kunnen bezoekers en kinderen (12+) zelf roeien in een Volans2 of Volanscoastal, onder begeleiding van leden van de Delftse studentenroeivereniging Laga, die dit ook elk jaar in de zomer doen tijdens hun Jeugdroeikamp. De Volanscoastal is speciaal ontworpen voor roeien langs de kust en op zee, avontuurlijke tochten maken op meren en rivieren of spelevaren in de branding. Deze boot werd vorig jaar tijdens de Hiswa uitgeroepen tot Product van het Jaar 2016.

↓