Volans lanceert tijdens Boot Düsseldorf (20-28 januari) haar vierde product, de Volans4all. Deze boot is stabiel en veilig, en helemaal ontworpen voor beginners, om het sportieve roeien gemakkelijk onder de knie te krijgen. De Volans4all is ideaal voor recreatieparken, watersportverenigingen en speciale locaties of projecten om roeiboten ter beschikking te stellen voor beginners. De boot is tot stand gekomen in samenwerking met de internationale roeifederatie FISA, met als doel wereldwijd meer mensen kennis te laten maken met de roeisport. De Volans4all wordt voor Volans Rowing geproduceerd door het bedrijf Lettmann in Moers.

Met deze presentatie richt Volans zich, net als in 2017, nadrukkelijk op de Duitse markt. Boot Düsseldorf is de grootste watersportbeurs ter wereld met maar liefst een kwart miljoen bezoekers uit meer dan vijftig landen. Niet alleen zijn er honderden jachten en boten te zien, maar ook is er volop aandacht voor cruises, duiken, vissen, kano- en roeisport en trendsporten zoals wakeboarden, skimboarden en kiten. Naast de Volans4alllaat Volans op de beurs ook haar andere boten zien: de Volans², de Volanskids en de Volanscoastal. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u onze brochure downloaden.
 

We zijn op de beurs in Düsseldorf te vinden in Hal 13, A89.
 

Volans wenst iedereen een goed 2018 toe met veel actief watersportplezier!
 
Lenneke de Voogd en Cees van Bladel

↓