Wat maakt deze roeiboot 4All

Volans4all is een toegankelijke en betaalbare boot voor grote groepen roeiers. Licht, maar toch veilig, solide en stabiel in het water. Dankzij de nieuwste technologie biedt de Volans4all actief plezier op het water, voor jong en oud.

Volans heeft de Volans4all ontwikkeld in samenwerking met de internationale roeifederatie FISA. Met als doel om een toegankelijke en betaalbare boot op de markt te brengen voor beginners. En daarmee voor grote groepen roeiers, bijvoorbeeld ook in landen waar de roeisport nog in de kinderschoenen staat. Op deze manier draagt de Volans4all bij aan het verbreden en uitdragen van de roeisport.

Net als alle andere Volans-boten heeft de Volans4all een elegant, slank ontwerp en is uitgerust met een sliding rigger. Niet het zitje schuift door de boot heen en weer, zoals bij wedstrijdboten, maar het deel met de riemen. Zoals alle boten van Volans is ook de Volans4all gemakkelijk te manoeuvreren en kan worden vervoerd op het dak van een auto. Zodat je kunt gaan roeien wanneer en waar je maar wilt. Dit alles maakt Volans4all de ideale éénpersoons roeiboot voor beginners

“Echt heel fijn is de Volans4all boot. Ik wilde altijd graag het water op en lekker een stuk roeien maar het leek heel ingewikkeld. Maar deze boot maakt het eenvoudig en iedereen kan het.”

Walter, 54 jaar

Roeien met de Volans4all boten is makkelijk en sportief.

Wilt u onder begeleiding roeien? Reserveer een les of meld u aan voor een clinic.

Dit hoort er allemaal bij:

Volans4all roeiboten


Steiger met sloten


Reserveringssysteem


Tracker in boot


Individuele begeleiding


Instructievideo

FreeRowing

  • Sportief
  • Fun
  • Easy

FreeRowing

  • Sportief
  • Fun
  • Easy

Schoon water

FreeRowing streeft naar minder plastic vervuiling en schoon water. Samen met de Dopper Foundation en Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard.

↓