Clinics voor iedereen

Iets voor jouw bedrijf?

Wordt ook vrijwilliger

Leer roeien

Roeien is een zeer gezonde sport voor jong en oud. Tijdens een roeiles geniet je dus niet alleen van de natuur, maar train je ook veel spieren zoals de buik-, shouder- en rugspieren.

Met sportieve en vernieuwende boten wil FreeRowing de roeisport aantrekkelijker en toegankelijker maken voor een breder publiek. En dat betekend gratis roeien voor iedereen!

Boek dus een roeiles, geheel vrijblijvend en zonder kosten, voor een kleine roeicursus op de Willem Alexander Roeibaan aan de Zevenhuizerplas in Zevenhuizen, vlakbij Rotterdam en de Rottemeren.

Bij de steiger op de Willem Alexander Roeibaan liggen boten die je gratis kunt gebruiken, al dan niet in combinatie met een roeiles, op individueel of groepsniveau. Free Rowing kan je ook op andere locaties dan de Zevenhuizerplas aantreffen. Regelmatig laden we een aantal roeiboten op een trailer en rijden we naar verschillende plaatsen in de buurt van Rotterdam of de rest van Nederland om iedereen gratis te kunnen leren roeien!

Bij de Willem Alexander Roeibaan in Zevenhuizen komt een drinkwatertappunt. FreeRowing stimuleert namelijk het drinken van kraanwater met een eigen drinkbeker. Daarmee wil FreeRowing een bijdrage leveren aan minder plastic afval in de wereld. We bieden de mogelijkheid om een dopperfles te kopen op de locatie.

Schoon water

FreeRowing streeft naar minder plastic vervuiling en schoon water. Samen met de Dopper Foundation en Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard.

↓