Roeiplezier voor iedereen!

Volans Rowing, bekend om zijn innovatieve eenpersoons-roeiboten zoals de Volans2, Volanskids en Volanscoastal, presenteert zijn nieuwe product Volans4all, een skiff voor beginners. Volans4all is een toegankelijke en betaalbare boot voor grote groepen roeiers. Licht, maar toch veilig, solide en stabiel in het water. Dankzij de nieuwste technologie biedt de Volans4all actief plezier op het water, voor jong en oud.

Sliding rigger

Net als alle andere Volans-boten heeft de Volans4all een elegant, slank ontwerp en is uitgerust met een sliding rigger. Niet het zitje schuift door de boot heen en weer, zoals bij wedstrijdboten, maar het deel met de riemen. Zoals alle boten van Volans is ook de Volans4all gemakkelijk te manoeuvreren en kan worden vervoerd op het dak van een auto. Zodat je kunt gaan roeien wanneer en waar je maar wilt. Dit alles maakt Volans4all de ideale éénpersoons roeiboot voor beginners.

“De International roeifederatie (FISA) heeft als doel de roeisport toegankelijker te maken voor een  grotere groep mensen. Daarom hebben we het Volans4all-project vanaf het begin ondersteund. “

Guin Batten, Olympische medaillewinnaar in het roeien namens Groot-Brittannië, wereldrecordhouder oceaanroeier en voorzitter van de FISA-commisie Rowing for All

Voor beginners

Volans heeft de Volans4all ontwikkeld in samenwerking met de internationale roeifederatie FISA. Met als doel om een toegankelijke en betaalbare boot op de markt te brengen voor beginners. En daarmee voor grote groepen roeiers, bijvoorbeeld ook in landen waar de roeisport nog in de kinderschoenen staat. Op deze manier draagt de Volans4all bij aan het verbreden en uitdragen van de roeisport.

Roeien is gezond

Roeien is een zeer gezonde sport, voor jong en oud. Je gebruikt heel veel spiergroepen en de kans op blessures is gering. De intensiteit kun je zelf bepalen. Rustig varen en heerlijk genieten van de frisse buitenlucht en de omgeving, even er tussenuit en lekker bewegen, of sportief roeien met hoge hartslag als een echte workout.

Free rowing

De Volans4all is ideaal voor recreatieparken en watersportverenigingen en leent zich uitstekend voor locaties of projecten om boten ter beschikking te stellen voor roeiplezier. Zo gaat binnenkort het project Freerowing van start in Rotterdam. Door samenwerking met onder andere de gemeente Rotterdam kunnen geïnteresseerden voor een zeer geringe bijdrage in altijd beschikbare Volans4all boten roeien op de Willem-Alexander Baan en de Zevenhuizerplas. Met mogelijkheden voor instructies.

Technische specificaties

Gewicht

27

kilo

Sliding Rigger

6

kilo

Lengte

5,1

meter

Breedte

58

centimeter

Volans-Rowing-logo

↓